Trucuri de optimizare seo

Marcarea authorship: cum să combinați corect mai multe tipuri? Da, exact, cum să le combini corect? Mai mult: de ce este util și necesar să utilizăm mai multe marcaje de autor și dacă produce vreun profit SEO? Spun: folosește tot ce ai putea folosi simultan! Hei, valoarea adăugată SEO este deja vie? Succesul în înlănțuirea entităților mai bune face ca conținutul nostru să fie mai relevant pentru cuvintele noastre cheie, sporește încrederea noastră și autoritatea autorului. Atunci hai să vorbim despre „cum”. Să presupunem că dorim să marcăm un articol pe blogul firmei, unde lucrăm. Toate aceste obiective sunt realizabile, cu marcarea unui singur articol (presupunem că toate articolele noastre sunt exact așa sau similare marcate;). De fapt, nu există foarte multe tipuri de modalități de a spune care pot fi citite și verificate de mașină despre propria autoritate. Cea mai bună practică este să folosești microdatele HTML5 și Schema.org. Apoi, să selectăm clasele și proprietățile pe care le folosim.

Clasele sunt: ​​Persoană, Organizare, BlogPosting. Proprietățile ar putea fi autor, editor, copyrightHolder, worksFor, sameAs, url. După ce am ajuns la o soluție amiabilă despre clasele și proprietățile folosite și am putea începe să codăm, rămâne doar un lucru de clarificat: structura, structura de marcare a documentului nostru web. Structura de marcare are totuși o condiție strictă: Google nu arată fragmente bogate pentru clasele cuibărite, care sunt cuibate mai adânc ca nivel superior (primul). Fragmente bogate care nu se afișează vă oferă mai multe detalii despre această problemă. Entitatea noastră portantă este BlogArticle și nu vrem să ratăm o astfel de vizibilitate și CTR pushher, cum sunt fragmentele bogate. Ce facem este să facem întreaga structură de marcare, promovare afacere astfel încât BlogArticle și cele mai bogate clase de clădiri și proprietăți să treacă la nivelul superior. Priviți următorul cod: ce am făcut cu el? Avem mai multe tipuri de marcare Authorship legată de entitatea principală autor. Pe lângă aceasta, stabilim relații semantice între firmă, cazare (Vezi mai mult) blog și autor. Instrumentul Google de testare a datelor structurate.

Ajustați această marcare la nevoile dvs., promovare online este o bază pentru utilizarea corectă a mai multor proprietăți de autor în același timp și pentru același conținut. Dar folosiți-l cu atenție și aduceți-l în barbierit pe Okham! Cauză marcarea duplicatelor ar putea fi clasificată (greșit) ca conținut duplicat, a spus Barbara Starr. Un alt lucru de menționat este așa-numitul „abordare în două tipuri” cu privire la utilizarea microdatelor. Ceea ce este posibil cu proprietățile, este posibil și cu clase, dar cu unele restricții. La utilizarea mai multor tipuri de entități puteți împărți tipurile cu un spațiu normal sau cu% 20. Repartizarea cu spațiu normal va cauza alerte de validare GSDT, dar întregul cod funcționează pe deplin nu depinde de modul în care deviați. Unii validatori nu sunt la curent cu actualele poziții de dezvoltare a vocabularului și sintaxei – aceasta este cauza principală a comportamentului validatorului uneori enervant. Argumentul important pentru aplicarea „abordării în două tipuri” la clase și cel mai mult profitul utilizării acestuia este posibilitatea de a realiza unele variante de marcare, care la prima vedere nu sunt posibile. Însă utilizarea „abordării cu două tipuri” face posibilă marcarea oricărui CreativeWork cu proprietățile produsului. În general, „abordarea cu două tipuri” este o modalitate de a descrie o entitate cu o combinație de proprietăți aparținând oricărei clase fără nicio dependență. Cea mai gravă restricție este: dacă utilizați codul „două tipuri abordate” aplicat claselor, pierdeți vizibilitatea fragmentelor bogate! Și apoi uită-te la validarea ambelor coduri: codul „două tipuri abordate” de sus vs. Cu siguranță, vei conștientiza că fragmentul bogat de rating nu este vizibil la codul „două tipuri abordate”, dar codul cuibărit face vizibil fragmentul bogat de rating. Credite: multe mulțumiri pentru corectarea substanțială, editare de coduri și sfaturi pentru Jarno van Driel. Fără cunoștința lui, acest articol ar conține o anumită inexactitate, iar codul furnizat de Jarno este mult mai eficient și corect mai sintactic, atunci am făcut anterior.

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) a crescut pentru a cuprinde o serie de practici diferite, inclusiv de la îmbunătățirea funcționalității unui coș de cumpărături până la optimizarea copierii cu cuvinte cheie, până la adăugarea de metataguri la copie fără context. Termenul folosit pentru a ne referi pur și simplu la adăugarea de metataguri, dar optimizarea motorului de căutare cuprinde acum orice tehnică care face ca site-ul dvs. web și copia web să fie mai prietenoase – perioada. Tehnic întreaga afacere a SEO este împărțită în două tipuri principale – SEO natural sau organic și SEO alogoritmic. Rezultatele tipului organic au o nișă naturală pentru subiectul dvs., care facilitează consumatorii să vă găsească în paginile motorului de căutare. Se referă, de asemenea, la paginile care sunt însămânțate cu cuvinte cheie de către clienții dvs., cum ar fi blogurile și forumurile pinged. Tipul algoritmic de SEO se referă la o copie care a fost optimizată într-o anumită manieră folosind cuvinte cheie și metataguri pentru a crește relevanța motorului de căutare. Deci, care este diferența dintre SEO organic și SEO algoritmic în zilele noastre? SEO organic tinde să fie mai ușor de citit și algoritmul este mai prietenos cu paianjenii motoarelor de căutare. Cu toate acestea, ideea de SEO organic este mai mult un cuvânt cheie. Cel mai de succes SEO apelează mai întâi la algoritmi de mașini pentru a crește relevanța motoarelor de căutare și în al doilea rând la înțelegerea vizitatorilor umani. Optimizarea motoarelor de căutare este un lucru pe care îl poți face singur cu ajutorul câtorva gadgeturi online sau poți folosi un serviciu. Adesea, acești optimizatori ai motoarelor de căutare practică SEO hat black, care folosește modalități ușor neetice pentru a crește clasamentul paginii dvs. în motoarele de căutare. Este o idee bună să întrebați experții dvs. SEO dacă utilizează pălărie albă sau pălărie neagră SEO, deoarece sunteți cel care este penalizat pentru practici mai puțin decât etice. Uneori, tot ce ai nevoie pentru a-ți îndeplini nevoile SEO este un scriitor talentat, care îți poate scrie o copie SEO.

În ultimii ani, motoarele de căutare au fost martorii unei schimbări în comportamentul utilizatorilor. Studiile au arătat că aproximativ 70% dintre utilizatori utilizează telefoanele mobile pentru a căuta lucrurile pe care și le doresc. Așadar, ce înseamnă asta pentru site-urile web care caută să obțină ranguri de top? Ei bine, a face SEO pentru mobil este puțin diferit decât a face SEO pentru utilizatorii „desktop”. Inutil să spun, strategia dvs. SEO trebuie să țină cont de această diferență. Deci, cum te poți adapta la această diferență? Să vedem cum puteți da socoteală pentru această schimbare. Multe site-uri web fac greșeala de a gândi că utilizatorii se comportă la fel ca și pe mobil, cum se comportă pe desktop. Prin urmare, ei nu se gândesc să facă vreo schimbare. Vă sugerăm să evitați să faceți această greșeală. Utilizatorii de telefonie mobilă se comportă diferit. De exemplu, utilizatorii de telefonie mobilă tind spre căutarea locală. Nu caută cu cuvinte cheie precum „magazin de încălțăminte din New York”. Aceștia vor utiliza cuvinte cheie precum „magazinele de încălțăminte din Upper East Side”.

Dacă v-ați plăcut acest articol și doriți, de asemenea, să obțineți mai multe informații referitoare la optimizare seo i implor să vizitați site-ul nostru.

You May Also Like