How To Do Seo Optimization

Marketing digital și beneficiile bloggingului. Marketingul digital crește rapid, în special cu marketingul afiliat. În cazul în care peste 95% dintre cei care încep, cazare fac acest lucru complet nepregătit. Sau mai degrabă eronat. A câștiga bani online este o artă calculată și consumatoare de timp. Iar cea mai bună modalitate de a vă recunoaște ca profesionist este să oferiți conținut excepțional. Soluții pentru nevoile identificate în nișa ta. Marketingul digital se referă la transformarea cunoștințelor într-un produs digital. Și cunoștințele competitive necesită mult timp de cercetare. Faceți cercetarea, găsiți problema și oferiți o soluție. Chiar dacă înseamnă săptămâni de cercetare. Recunoașterea necesită sacrificiu și efort maxim. Nu există nicio modalitate de a scrie conținut de înaltă calitate în câteva minute. Cu excepția cazului în care este conținut de copiere / lipire. Ceea ce ar trebui cu adevărat evitat, deoarece motoarele de căutare nu apreciază acest lucru. Creează-ți propriul conținut. De la scris la conținut grafic. Și folosiți asta pentru a crea curiozitate. Marketingul digital la nivel profesional nu este atât de „ușor”, cum este adesea sugerat.

Dar, din fericire, nu există nimic pe care timpul și cercetările nu le pot remedia. Dar mai întâi ai vrea să știi ce să blog despre corect? Cum să știu ce să blog. Cu marketing digital, cunoscut și sub numele de nișă profitabilă. Singurul lucru care vă place să faceți cel mai mult. Și un hobby este adesea cea mai bună alegere. Dacă iubești cu adevărat ceea ce faci, va fi imposibil să renunți. Opțiunile sunt cu adevărat vaste, cu sute de nișe diferite. De la dietă la suplimente și oportunități. Însă găsirea nișei profitabile este aceea în care un procent alarmant de mare de începători merge greșit. Blogul dvs. trebuie să fie direcționat către anumite cuvinte cheie și expresii de căutare. Cel mai bine descrierea conținutului blogului tău. Dacă îți place bicicleta, atunci asta va fi nișa ta profitabilă. Poate citiți sau vizionați filme? Găsiți un lucru pe care v-ar plăcea să îl puteți face toată ziua. Spre deosebire de obișnuita măcinare 9 – 5. Dar nu renunțați la locul de muncă încă.

Pentru că câștigarea a câteva mii de dolari pe lună nu se întâmplă atât de repede. Găsește-ți pasiunea și creează conținut inspirativ pentru a atrage vizitatori și motoare de căutare. Bazele de marketing digital și clasament pentru motoarele de căutare. Cel mai important avantaj al bloggingului cu marketing digital este SEO. Pentru că nimic pe Pământ nu conduce conversia traficului web precum SEO. Fără trafic nu vor exista vânzări chiar și cu cel mai impresionant blog online. Pur și simplu pentru că vizitatorul caută deja „unelte pentru ciclism” sau „sfaturi pentru ciclism” sau chiar „cum să înceapă ciclismul”. Prin urmare, este deja interesat de conținutul tău. Cuvântul cheie vizat de blog trebuie să fie primul cuvânt atât al numelui de domeniu cât și al titlului blogului. Alegeți cu atenție și vizați cuvintele cheie cu un volum mare de căutare și un nivel de concurență scăzut. Utilizați instrumentul Planificator de cuvinte cheie Google disponibil în contul dvs. Google Ads. Un instrument de cercetare cu adevărat remarcabil de Google. Un alt instrument crucial pentru un blog de succes este pluginul Yoast SEO Premium pentru WordPress.

Deoarece SEO profesional este cu mult mai mult decât doar o plasare strategică a cuvintelor cheie. Există lungime de cuvânt, propoziție și paragraf. Și, de asemenea, prezența cuvintelor de tranziție pentru a crește scorul de lizibilitate. Alături de sub-rubrici (H2, H3, H4). Titlul H2 este adesea și un titlu al postării pe blog. Titlul blogului este cunoscut și sub denumirea de antetul H1. Având conținutul convingător relevant în fața publicului potrivit. Toate sunt posibile prin motoarele de căutare și SEO. Pentru că Google singur procesează peste 63.000 de căutări pe secundă. Ceea ce calculează aproximativ 5,6 miliarde de căutări pe zi. Și tocmai de aceea blogging-ul este atât de important cu marketingul digital. Este tactica perfectă de expunere pentru a genera vânzări online. Cum să câștigi bani cu blogul tău. Există mai multe modalități de a face asta. Printre favorite este marketingul afiliat. Dar mai precis afișează banner-ul produsului afiliat. Dar codul HTML brut banner poate reduce scorul SEO pe blog în motoarele de căutare. În cazul în care un blog Grade-A trebuie să obțină un scor peste 70%. Mai degrabă folosiți un plugin numit „WP Insert” pentru a afișa bannere în postările și paginile de blog. De fapt, există sute de plugin-uri gratuite gratuite accesibile la WordPress (dot) org. Pentru a afișa bannere în barele laterale ale blogului folosiți un widget de imagine. Apoi, pur și simplu redirecționați imaginea către linkul de afiliere îmbrăcat. Un instrument excelent de confecționare a legăturilor de afiliere este un alt plugin numit „Pretty Links Lite”. Testarea și scrierea recenziilor produselor este o idee excelentă pentru crearea de conținut convingător. Folosiți instrumente de genul „Pixabay” pentru imagini gratuite fără drept de drept. Apoi transformați-l într-un afișaj grafic profesional cu un alt instrument de editare a imaginilor, numit „Canva”. Blogul tău trebuie să iasă în evidență de o mulțime destul de mare. Acolo unde prima impresie este crucială. Ce vede vizitatorul dvs. atunci când deschideți un link către blogul sau postarea dvs. pe blog? Prima impresie vizează o nevoie identificată? Dar mai important, sugerează o soluție? Dacă conținutul nu este suficient de convingător pentru potențialii vizitatori. Apoi, poate rezulta o rata de respingere alarmant de mare. Și deloc vânzări deloc.

În afară de aceste instrumente, link-uri sparte pot fi găsite folosind și software desktop. Una dintre cele mai dorite opțiuni pentru acest număr este Screaming Frog. Acest instrument SEO este gratuit și poate fi utilizat pentru a găsi link-uri sparte. După aceasta, puteți utiliza opțiunea Coduri de răspuns pentru a combate 404 de pagini de eroare și apoi folosiți funcția Inlinks plasată pe dezavantaj pentru a cunoaște legăturile către aceste pagini disfuncționale. Broken Link Checker este un plugin WordPress gratuit și ușor de utilizat pentru a găsi și remedia legăturile sparte. Prin aceasta, puteți localiza cu ușurință toate linkurile sparte și găsiți toate redirecțiile. Pluginul are capacitatea de a parcurge fiecare adresă URL de pe blogul dvs. WordPress și oferă un raport cuprinzător despre legăturile sparte și redirecționate. După ce găsiți legăturile rupte, ce ați face? Acum trebuie să le selectați pe toate, apoi să folosiți opțiunea „Deconectare” din meniul derulant pentru a le șterge.

Dacă aveți aproape orice probleme legate de oriunde, în plus față de cel mai bun mod de a utiliza optimizare seo, veți putea să ne contactați cu propria noastră pagină web.

You May Also Like